divendres, 31 d’agost del 2018

Festival Solidari

Montcada Solidària organitzarà el 29 de setembre un festival que té per objectiu recaptar fons per ajudar les persones refugiades que arriben a Europa fugint de la fam i els conflictes bèl·lics als seus països. 

L’espectacle comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montcada i Reixac i de diverses entitats del teixit cultural del municipi com els grups de tea­tre Teatroia’t, Teatrac, Tea345, Sayuc, La Salle, l’Aula de Teatre, Dèria Teatre i Els Titelles, les corals Giravolt i Mare de Déu del Turó, els Castellers de Montcada, els Diables de Can Sant Joan, la rapera Lil Russia, les escoles de ball GrisDance i Susana Arévalo i el grup Viurem Lliures, de La Salle.

Un pare i el seu fill, aniran obrint unes maletes on hi hauran diferents històries sobre el paper de les dones refugiades, la política de la Unió Europea, algunes vivències personals i la importància de les organitzacions­ no governamentals.

Les entrades es podran comprar al preu de 10 euros a l’Auditori Municipal i al web  www.mirteatres.cat, a través del qual també es podran fer aportacions a la fila zero.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada