dimecres, 15 de novembre del 2017

Dinar solidari amb Nadia Ghulam

El proper 25 de novembre organitzem a Montcada un dinar solidari amb l'escriptora, activista i defensora dels drets humans Nadia Ghulam. L'activitat s' emmarca dins del Cicle de Drets Humans, Migració i Refugi organitzat pel departament de Cooperació i Solidaritat de l' Ajuntament de Montcada i Reixac amb el suport de la Fundació Jovent.

La Nadia va néixer a Kabul (Afganistan) el 1985. La seva vida, com la de tantes altres dones afganeses, està marcada per les conseqüències d’una cruenta guerra civil, de la fam i del règim talibà. Però tals adversitats no van poder frenar-la i la Nadia va aconseguir tirar endavant gràcies al seu enginy i coratge, fent-se passar pel seu germà mort durant deu anys per així poder alimentar la seva família.

Va ser el seu caràcter sociable el que la va portar a col·laborar amb una ONG a través de la qual va arribar a Catalunya. Ara podràs conèixer la cuina afganesa i l’experiència vital de la Nadia en un dinar solidari ple d’experiències gastronòmiques on tastar els sabors, la tradició culinària i l’essència del seu país.

Preu: dinar + 1 beguda: 16€
Lloc: Casal Casa de la Mina
Hora: 13h

Reserva la teva entrada a través del nostre correu montcadasolidaria@gmail.com

*La recaptació íntegra del dinar anirà destinada a la Nadia i la seva associació Ponts per la pau.

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada