diumenge, 19 de febrer del 2017

Més de 160.000 persones assisteixen a la manifestació de ‘Volem Acollir’ a Barcelona

Ahir a Barcelona vàrem fer la protesta més multitudinària a Europa a favor de l'acollida dels refugiats. Ens vàrem manifestar per demanar a les administracions i institucions un paper més actiu a favor de l'acollida de refugiats i migrants a Europa. 

La mobilització tenia tres capçaleres: la primera, amb els lemes "Prou excuses. Acollim ara!" aplegava entre altres, persones refugiades, immigrants i voluntaris. La seguia la del lema "No més morts. Obrim fronteres!", amb les entitats que treballen ajudant als refugiats. La tercera era la de "Catalunya, terra d'acollida", amb entitats de la societat civil.

Ruben Wagensbert, portaveu de l'entitat convocant, va reclamar en l'acte de cloenda que els diners públics deixin de gastar-se en tanques i que la Unió Europea sancioni Espanya per l'incompliment dels compromisos d'acollida. També va reclamar un front comú d'administracions i entitats per replicar l'onada de feixisme a Europa. 

Després de la marxa el president de la Generalitat Carles Puigdemont, va rebre els organitzadors que van proposar fer un pacte social contra el racisme i la xenofòbia. 

Com no podia ser d'una altra manera, Montcada es va sumar a la manifestació amb una nodrida representació.

VOLEM ACOLLIR!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada